Hondentrimsalon marleen in Veenendaal - Voorstellen

Foto MarleenIk zal mij even voorstellen, ik ben Marleen Bremer en ik heb een hondentrimsalon in Veenendaal. Sinds april 1997 heb ik mijn diploma hondentrimmen. Daarvoor heb ik bij een trimsalon 3 dagen per week praktijkervaring opgedaan en zodoende mij het trimmen van diverse soorten hondenrassen eigen gemaakt. 

De afgelopen jaren heb ik mij ook gespecialiseerd in een aantal rassen, omdat ik dat  leuk vind en je zo meer te weten komt over een bepaald ras. Mijn start van een eigen trimsalon is begonnen bij een dierenpension in Achterberg. Die bestaat inmiddels niet meer, dat was ook de reden om het aan huis te gaan doen. Er bestaan veel rasloze honden, zogeheten boomers, ook die zijn welkom! Maar ook de kort- harige honden, zoals labradors, kortharige jack russel etc. Deze honden kunnen erg verharen, vooral in het voorjaar en najaar.  

Als mensen bellen voor een afspraak overleg ik altijd wat er moet gebeuren. Je kunt de hond scheren, plukken, knippen en uitdunnen, kortom je kunt alle kanten uit. Ook het knippen van de nagels, oren schoonmaken zit bij de behandeling in. Als extra service kunnen de mensen ook tussendoor komen om de nagels te knippen, een borstel beurt of een bijwerkbeurt van o.a de kop en poten. 

Vragen staat vrij. U kunt altijd bellen of een mailtje sturen voor meer informatie. En dan zie ik u graag in mijn trimsalon samen met uw hond.